Rüyada dilimlenmiş limon görmek

Rüyada dilimlenmiş limon görmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, yeni bir eve taşınacağına, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada dilimlenmiş limon gördüyseniz:

  • Bazı kişilere yapmış ya da yapmak üzere oldukları hataları gösterme eğiliminde olablirsiniz.

Rüyada limon dilimi görmek verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına tabir olunur.

Rüyada dilimlenmiş limon görmek çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına yorulur.

Rüyada dilimli ekmek görmek maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına delalettir.

Rüyada bir dilim ekmek almak uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına rivayet eder.

Rüyada dilim ekmek edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, geçim derdinin kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dilim karpuz görmek işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada dilimlenmiş sucuk görmek kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saat dilimi görmek boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments