Rüyada dikiş atıldığını görmek

Rüyada dikiş atıldığını görmek tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, günlerini bunun için harcayacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada dikiş atıldığını gördüyseniz:

  • İş veya aşk hayatınız ya da ailenizle veya gayrimenkullerinizle ilgili problemler, aksilikler ya da ertelemeler ortadan kalkmaya başlıyor.

Rüyada başına dikiş atıldığını görmek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine delalettir.

Rüyada kafasına dikiş atılmak maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada karnına dikiş atıldığını görmek sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına rivayet eder.

Rüyada parmağına dikiş atıldığını görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Rüyada dikiş atıldığını görmek yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayağına dikiş atıldığını görmek üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine delalettir.

Rüyada eline dikiş atıldığını görmek sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, rüya sahibinin uyarı alabileceğine rivayet eder.

Rüyada bacağına dikiş atıldığını görmek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments