Rüyada anne babasını öldüğünü görmek

Rüyada anne babasını öldüğünü görmek zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, bunun da geleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  işaret eder.

Rüyada anne babasını öldüğünü gördüyseniz:

  • Şaibeli hareketleri olan kişiler veya gizli kapaklı işler dikkat gerektiriyor.

Rüyada anne ve babayı öldürmek rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne baba öldüğünü görmek allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada babasının annesini öldürdüğünü görmek işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada babanın anneyi öldürdüğünü görmek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada anne ve baba öldüğünü görmek maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına işarettir.

Rüyada anne ve babasının öldüğünü görmek borçlarını ödeyeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine işarettir.

Rüyada anne babasının öldüğünü görmek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına delalet eder.

Rüyada anne babanın öldüğünü görmek bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments