Rüyada diğer aleme gitmek

Rüyada diğer aleme gitmek bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada diğer aleme gitmek gördüyseniz:

  • Genel yaşamınızda girişeceğiniz yeni atılımlarda daha dikkatli olmalısınız.

Rüyada diğer aleme gitmek kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına işarettir.

Rüyada diğer dünyaya gitmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada el ve diğer azaları kesmek huzurlu ve mutlu olunacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir odadan diğer odaya geçmek yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada diğer dünyayı görmek ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada başka aleme gitmek kişinin sıkıntıların artacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada berzah alemine gitmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine işarettir.

Rüyada başka alemlere gitmek ancak allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments