Rüyada anne babanın öldüğünü duymak

Rüyada anne babanın öldüğünü duymak zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına alamet eder.

Rüyada anne babanın öldüğünü duymak gördüyseniz:

  • Başkalarını ikna edebilme yeteneğiniz kimse farkında olmasa da, takdire şayandır.

Rüyada anne ve babanın öldüğünü duymak sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına işaret eder.

Rüyada anne babanın öldüğünü duymak işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada anne baba sesi duymak karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine işaret eder.

Rüyada babamın öldüğünü duymak sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş babanın öldüğünü duymak iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının babasının öldüğünü duymak anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına inanılır.

Rüyada baba öldüğünü duymak bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, onu cesaretlendireceğine işarettir.

Rüyada babanın öldüğünü duymak sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments