Rüyada devlet büyüğünün öldüğünü görmek

Rüyada devlet büyüğünün öldüğünü görmek büyük savaşların yaşanacağına, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, insan sevindireceğine, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, tatsızlıklar çıkacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine tabir olunur.

Rüyada devlet büyüğünün öldüğünü gördüyseniz:

  • Kararsız olmanız aleyhinize durumlara yol açabilir.

Rüyada bir devlet büyüğünün öldüğünü görmek hastalıklarının da şifasını bulacağına, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada devlet büyüklerinden birinin öldüğünü görmek hileye, fesada bulaşacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada devlet büyüğünü öldürmek ibadetlerini de aksatmayacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada devlet büyüğünün öldüğünü görmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada devlet büyüğüyle tokalaşmak merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına yorulur.

Rüyada devlet büyüğünü evinde görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada devlet büyüğünün eşini görmek zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına inanılır.

Rüyada devlet büyükleriyle yemek yemek çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments