Rüyada devlet büyüğünün karısını görmek

Rüyada devlet büyüğünün karısını görmek elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, haneye dertlerin gireceğine , çok başarılı ve zengin birisi olacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada devlet büyüğünün karısını gördüyseniz:

  • Duygusal veya maddi konularda tartışmalardan kaçmakta fayda var.

Rüyada devlet büyüğünün karısını görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına delalettir.

Rüyada devlet başkanının karısını görmek kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına alamet etmektedir.

Rüyada devlet büyüklerinden birini görmek insanların birbirine kenetleneceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına yorulur.

Rüyada büyük bir devlet adamı görmek bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına işarettir.

Rüyada devlet büyüğünü hasta görmek işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, aynı zamanda da korunup kollanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük devlet başkanı görmek yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına işarettir.

Rüyada devlet büyükleriyle oturmak vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine tabir olunur.

Rüyada devlet büyüğüyle konuşmak gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments