Rüyada devenin kesildiğini görmek

Rüyada devenin kesildiğini görmek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, geçim derdi çekeceğine, yakın zaman içinde kazancının artacağına, bunalıma düşeceğine, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine inanılır.

Rüyada devenin kesildiğini gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirleri görmezden gelmemelisiniz.

Rüyada deve kesilmesini görmek aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada deve kesildiğini görmek asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada devenin kesildiğini görmek arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada deve kesilmesi görmek uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına tabir olunur.

Rüyada iri deve görmek başarılarının düşeceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına delalet eder.

Rüyada zayıf deve görmek işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada devenin yavrusunu görmek hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine işarettir.

Rüyada deve üstünde görmek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments