Rüyada deveden korkmak

Rüyada deveden korkmak bekarlar için evlenmeye, okuyacağına ve bilgileneceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, mallarının artacağına, huzurlu ve sakin bir yaşama, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine inanılır.

Rüyada deveden korkmak gördüyseniz:

  • Tekrar bir araya gelmenizi sağlayacak bir organizasyon söz konusu olabilir.

Rüyada deveden korkmak zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına yorulur.

Rüyada yaşlı deve görmek çevresinin kalabalıklaşacağına, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada süslenmiş deve görmek yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, patlama noktasına geleceğine yorulur.

Rüyada çölde deveye binmek endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada deve kuşuna binmek eğlence ve renk geleceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine delalet eder.

Rüyada devenin kovalamasını görmek hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, çok büyük fırsatların ele geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada deve dili yemek takdir görecek pek çok iş yapacağına, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine yorulur.

Rüyada deve topluluğu görmek herhangi zarara uğramayacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments