Rüyada deve sevmek

Rüyada deve sevmek huzura ve esenliğe kavuşacağına, kazancın günden güne düşeceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, hayatının kolaylaşacağına, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada deve sevmek gördüyseniz:

  • Biraz içine kapanık yapıda olabilirsiniz.

Rüyada deve sevmek yaşam refahının düşeceğine, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada yavru deve sevmek herkesin şaşırtılacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine tabir olunur.

Rüyada deveyi sevmek kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına yorulur.

Rüyada deveyi koşarken görmek makamının tehlikeye gireceğine, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada deveye yemek yedirmek başarısızlığı karşısında yıkılacağına, elinize para geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada devenin kaçtığını görmek kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, bereketli işler yapacağına işarettir.

Rüyada cılız deve görmek onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, kötü ve zor günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada deve binmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments