Rüyada deve eti kesmek

Rüyada deve eti kesmek kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deve eti kesmek gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken işler daha da fazlalaşarak hayli zamanınızı alabilirler.

Rüyada deve eti kesmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada deve kesmek zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine yorulur.

Rüyada beyaz deve kesmek aile işlerinin başına geçeceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada deveyi kesmek işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine yorulur.

Rüyada devekuşu kesmek sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine rivayet eder.

Rüyada pişmiş deve eti görmek hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada deve eti dağıtmak kurulan hayallerin yıkılacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına yorulur.

Rüyada deve eti almak karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments