Rüyada dev piton yılanı görmek

Rüyada dev piton yılanı görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, kısmetli kapıların açılacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, üzüntünden sağlığından olacağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, gam ve keder çekmeyeceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine delalettir.

Rüyada dev piton yılanı gördüyseniz:

  • Katılımda bulunmadan önce söylediklerimi hatırlamanızda fayda var.

Rüyada dev piton yılanı görmek ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, para pul sahibi olacağına yorulur.

Rüyada evinde piton yılanı görmek gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil piton yılanı görmek gülen yüzünün solacağına, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada suda piton yılanı görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü piton yılanı görmek yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına işarettir.

Rüyada denizde piton yılanı görmek halsizleşeceğine, çok mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada piton yılan görmek aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş piton yılanı görmek işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments