Rüyada ders çalısmak

Rüyada ders çalısmak tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ders çalısmak gördüyseniz:

  • Kendinizde bulacağınız ani bir enerji ile çok yavaş ilerleyen bir işinizi bir anda halledebilirsiniz.

Rüyada oğlunun ders çalıştığını görmek olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ders çalışırken görmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde ders çalıştığını görmek ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına delalettir.

Rüyada ders çalışanı görmek maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına yorulur.

Rüyada kendini ders çalışırken görmek yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada birini ders çalışırken görmek işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına delalettir.

Rüyada okulda ders çalıştığını görmek bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının ders çalıştığını görmek ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments