Rüyada derin olmayan deniz görmek

Rüyada derin olmayan deniz görmek çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine delalettir.

Rüyada derin olmayan deniz gördüyseniz:

  • İsteklerinizin gerçek olmasını istiyorsanız, gidip o topu alan kişi olmalısınız.

Rüyada derin denizden korkmak yuva kurmasına yardımcı olunacağına, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok derin deniz görmek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada derin bir denizde yüzdüğünü görmek gelecekte yüzünün güleceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine işarettir.

Rüyada derin denizde yüzmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada derin bir denizde yüzmek kazançlı işler yapılacağına, uykusuz ve halsiz düşeceğine yorulur.

Rüyada derin denizlerde yüzmek çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada derin olmayan deniz görmek yönetici olacağına, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada derin denize girmek yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tuba

Merhaba
Rüyamda temiz durgun masmavi bir deniz kenarında olduğumu gördüm,deniz içindeki çakıl taşlarına önce ayakkabı ile bastım sonra taşların batmayacağını düşünerek ayakkabıları çıkarıp öyle yürüdüm kıyıda erkek kardeşime deniz suyunun çok güzel olduğunu ve onunda girmesini söyledim oda girdi.Denize girdiğim anlarda yine arkadaşlarımla başka bir tatile gitmek için hazırlıklarda yapıyordum,valiz hazırlanıp arkadaşlarıma uçağı kaçırmak için alana erken gidelim diyordum.Yorumunuzu bekliyorum.
Teşekkürler

Nilüfer

Rüyamda derin olmayan bir denizde yürüyerek karşıya geçtim. Arkadan benimle birlikte olan arkadaşlarım yemek getir diye sesleniyor. Duymazdan geliyorum ama hemen yemek almak üzere aramaya başlıyorum. Çok pahalı olan seyyar satıcılardan alamayacağımı düşünerek lokantaya yöneliyorum. 5 çeşit yemeğin daha ucuz olduğunu görünce tamam burdan almalıyım diyorum. Sonra arkadaşımı bulmak üzere aramaya koyuluyorum. Yemeği alıp almadığımı hatırlamıyorum. Olduğum mekan bayır, ara ara tümseklerin olduğu yeşili olmayan topraklı bir çarşı içi. Şimdiden yorumunuz için teşekkür ederim.