Rüyada dere boyu yürümek

Rüyada dere boyu yürümek hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, kötü giden işlerin düzeleceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına tabir olunur.

Rüyada dere boyu yürümek gördüyseniz:

  • Söylediklerinizin bir nedeni olsa da, karşı taraf bunu anlamayabilir ya da siz karşı tarafı doğru dinlemeyebilirsiniz.

Rüyada dere boyu yürümek sorunların ve dertlerin biteceğine, hayırlı bir sürece girileceğine yorulur.

Rüyada dere kenarında yürümek her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine inanılır.

Rüyada temiz derede yürümek çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine yorulur.

Rüyada akan derede yürümek kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına yorulur.

Rüyada dere kenarından yürümek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada dere üzerinde yürümek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine işaret eder.

Rüyada derenin içinden yürümek sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dere içinde yürümek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments