Rüyada and içmek

Rüyada and içmek etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, arzularınızın gerçekleşeceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, yüzün güleceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına alamet eder.

Rüyada and içmek gördüyseniz:

  • Zor durumlarda bile başınızı dik tutun.

Rüyada and içmek ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ant içmek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çatıdan düşmekten son anda kurtulmak hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada uçağa son anda binmek yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada ay ve güneşi aynı anda görmek gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada son anda trene binmek hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada antep işi görmek çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada antep fıstığı kabuğu görmek vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments