Rüyada denize düşmek ve yüzmek

Rüyada denize düşmek ve yüzmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, verimi ve başarıyı yakalayacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına delalettir.

Rüyada denize düşmek ve yüzmek gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz kişilerle sırlarınızı paylaşabilirsiniz.

Rüyada denize düşmek ve yüzmek aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına işarettir.

Rüyada denizde çok hızlı yüzmek tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına tabir olunur.

Rüyada denizde güzel yüzmek üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine işarettir.

Rüyada dalgalı ve bulanık denizde yüzmek çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada başkasının denizde yüzdüğünü görmek yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine delalettir.

Rüyada berrak denizde yüzdüğünü görmek bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deniz kenarında yüzmek arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine delalettir.

Rüyada bulanık denizde yüzdüğünü görmek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments