Rüyada denize açılmak

Rüyada denize açılmak mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, işlerinin yaver gideceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine delalet eder.

Rüyada denize açılmak gördüyseniz:

  • Yine de, siz, sözlerinde durmalarını sağlamak için elinizden geleni yapmalısınız.

Rüyada denizde açılmak işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Rüyada gece denize açılmak binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına delalettir.

Rüyada gemiyle denize açılmak herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine tabir olunur.

Rüyada denize açıldığını görmek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına alamet eder.

Rüyada kayıkla denize açılmak o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine inanılır.

Rüyada denize tekneyle açılmak kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada denize açılmak saygınlık göreceğine, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına yorulur.

Rüyada gemiye binip denize açılmak ağız tadının ve moralin bozulacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments