Rüyada deniz ve buz görmek

Rüyada deniz ve buz görmek sevgiyi ve hürmeti göreceğine, uğradığı zararların telafi edileceğine, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, kısmetinin bollaşacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayatının zaferlerle dolacağına rivayet eder.

Rüyada deniz ve buz gördüyseniz:

  • Jest veya yardım arayışındaysanız, alışılmadık yerlere yapılacak ziyaretler ya da seyahatler size ilham verebilir.

Rüyada denizin buz görmek onlara sanat öğreteceğine, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada buz gibi denize girmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına inanılır.

Rüyada buzlu deniz görmek sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizin üzerinde buz görmek işinden ve parasından olacağına, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına işarettir.

Rüyada buz tutmuş denizi görmek önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizin içinde buz görmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine inanılır.

Rüyada denizde buz görmek uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada buz tutmuş denizin üstünde yürümek düze çıkacağına, işlerin yolundan çıkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments