Rüyada anahtar bırakmak

Rüyada anahtar bırakmak ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, kısmetinin ve şansının da açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada anahtar bırakmak gördüyseniz:

  • İşle ilgili bir seyahat, konferans veya seminer sizi daha çok tanımak isteyeceğiniz kişilerle bir araya getirebilir.

Rüyada anahtar bırakmak geçim derdinin baş göstermeyeceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine işarettir.

Rüyada babanın elini bırakmak engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına delalet eder.

Rüyada elini bırakmak herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada güvercini serbest bırakmak işlerinin sarpa saracağına, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına delalettir.

Rüyada kadını hamile bırakmak ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını bırakmak sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına alamet eder.

Rüyada birini yarı yolda bırakmak sıkıntılara neden olacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada miras bırakmak geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments