Rüyada değerli bir taş görmek

Rüyada değerli bir taş görmek aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, işlerin rayından çıkacağına, onlara sanat öğreteceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada değerli bir taş gördüyseniz:

  • Elinizden geldiğince yeni birşeyler almamaya özen göstermelisiniz.

Rüyada değerli taşlı yüzük görmek hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, rızık elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada renkli değerli taşlar görmek bazı sorunlarla uğraşılacağına, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine işaret eder.

Rüyada siyah değerli taş görmek kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına işaret eder.

Rüyada değerli taşlar toplamak kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına delalettir.

Rüyada yeşil değerli taş görmek çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına delalet eder.

Rüyada değerli taşlar bulmak yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine delalet eder.

Rüyada değerli taşlardan kolye görmek yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Rüyada değerli taşlı kolye görmek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments