Rüyada değerli bir kolye takmak

Rüyada değerli bir kolye takmak oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, yokluk çekmeyeceğine, iyilik görüleceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada değerli bir kolye takmak gördüyseniz:

  • Gereksiz kişileri hayatınızdan uzaklaştırma kararı alabilirsiniz.

Rüyada değerli kolye takmak onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada değerli bir kolye takmak giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada değerli taşlı kolye görmek kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada değerli kolye bulmak kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, kudret ve destek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada değerli kolye görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine delalettir.

Rüyada değerli taşlardan kolye görmek hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada değerli yüzük takmak sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, şansının artacağına inanılır.

Rüyada değerli taş takmak zarar edilen işlerde kara geçileceğine, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments