Rüyada dede torunu görmek

Rüyada dede torunu görmek başarılarının azalacağına, zorlukların giderileceğine, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına yorulmaktadır.

Rüyada dede torunu gördüyseniz:

  • Sonu ne olursa olsun, her anlamda risk almaya hazır görünüyorsunuz.

Rüyada dede torunu görmek yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine alamet eder.

Rüyada olmamış torun görmek mutluluğunun daim olacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına inanılır.

Rüyada oğlunu ve torununu görmek sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına inanılır.

Rüyada olmayan torununu görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni doğmuş erkek torun görmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine inanılır.

Rüyada doğmamış torun görmek eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, ana baba dualarının alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada teyze torunu görmek çok kötü durumlara düşüleceğine, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine delalet eder.

Rüyada torununu kaybolduğunu görmek uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments