Rüyada davetiye görmek

Rüyada davetiye görmek rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada davetiye gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, bir arkadaşınızın olumsuz yönlendirmeleri yüzünden kendinizi üzebilirsiniz.

Rüyada evlilik davetiyesi görmek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, kısmetlerinden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada nikah davetiye görmek günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına delalet eder.

Rüyada kendi düğün davetiyesini görmek doğru bir karar verileceğine, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına delalet etmektedir.

Rüyada düğün davetiyesi bakmak hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin düğün davetiyesini görmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine inanılır.

Rüyada kırmızı düğün davetiyesi görmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada düğün davetiyemi görmek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada düğün davetiyesi dağıtmak çok başarılı adımlar atacağına, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments