Rüyada dantel yaka görmek

Rüyada dantel yaka görmek işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına inanılır.

Rüyada dantel yaka gördüyseniz:

  • Biraz umursamaz olmanız durumundaysa ne istediğinizi daha net olarak anlayabilirsiniz.

Rüyada dantel yaka görmek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, elindeki imkânları seferber edeceğine alamet eder.

Rüyada dantel dokumak kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı dantel görmek aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz dantelli elbise giymek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine delalettir.

Rüyada dantel takke görmek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, ailesini hem gururlandıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada dantel tığı görmek yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada dantel hediye almak çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına delalet eder.

Rüyada dantel örtüsü görmek almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments