Rüyada dans eden birini görmek

Rüyada dans eden birini görmek parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, sözünde duracağına, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, sahip olduklarının da çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dans eden birini gördüyseniz:

  • Bazı konularda temelsiz suçlamalar keyfinizi kaçırabilir.

Rüyada dans edememek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada dans edenleri izlemek kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına tabir olunur.

Rüyada dans eden birini görmek kişinin yüzünün güleceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada dans eden insanlar görmek dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine rivayet eder.

Rüyada dans edenleri görmek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dans eden çift görmek yeni çalışmalar ortaya konacağına, rahat bir iş hayatının başlayacağına tabir olunur.

Rüyada dans edeni görmek kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine işaret eder.

Rüyada dans eden kadın görmek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments