Rüyada dana kemiği görmek

Rüyada dana kemiği görmek işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, başarı için yılmadan çalışılacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, yanlış bir karar verileceğine, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine inanılır.

Rüyada dana kemiği gördüyseniz:

  • Nerede olursanız olun gerek işinizde gerekse başka bir ortamda kendinizi epey huzurlu hissedeceksiniz.Bundan istifade ederek başınızı ağrıtan sorunları çözmek için herekete geçin.

Rüyada dana kemiği görmek çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dana satmak başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine delalet eder.

Rüyada dana kellesi yüzmek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada dana eti dağıtmak kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dana budu görmek bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, maddi olarak güç kazanacağına yorulur.

Rüyada dana otlatmak çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, güzel bir hayatı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dana et görmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada dananın kovaladığını görmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, zorluklarını aşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments