Rüyada damadına sarılmak

Rüyada damadına sarılmak çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada damadına sarılmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı göstererek, olumlu yönde ilerleyebilirsiniz.

Rüyada damadına sarılmak uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, mesleğinde uzmanlık yapacağına inanılır.

Rüyada damada sarılmak ihanete uğrayacağına, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarhoş damat görmek çok iyi bir kariyere sahip olacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisini damatlıkla görmek hediyeler ve elbiseler alınacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin damat olduğunu görmek kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına delalettir.

Rüyada eski damat adayını görmek başarısının ve kazancının sürekli olacağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada damatlık giydirmek fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gelinlik ve damatlık görmek gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments