Rüyada dalında nohut görmek

Rüyada dalında nohut görmek çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, düşmanlar ile mücadele edeceğine, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, bolluğun sürekli olacağına, masumluğunu ispat edeceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, başarısının ve mutluluğunun artacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dalında nohut gördüyseniz:

  • Sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada nohut dalı görmek sevdiği kişilere yardımcı olacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına alamet eder.

Rüyada dalında nohut görmek tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada pilav üstü nohut yemek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, uğradığı zararların telafi edileceğine delalettir.

Rüyada ıslak nohut görmek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına delalettir.

Rüyada nohut aldığını görmek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına yorulur.

Rüyada bir çuval nohut görmek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada kurtlu nohut görmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil nohut yolmak makamından olacağına, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments