Rüyada dalgalı su görmek

Rüyada dalgalı su görmek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, bol rızık elde edeceğine, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına işarettir.

Rüyada dalgalı su gördüyseniz:

  • Tarihlerle oynayabilirsiniz, bazı noktaları zorlayabilirsiniz veya iş birliklerinin dayandığı noktalardan memnun olup olmadığınızı sorgulayabilirsiniz.

Rüyada dalgalı bulanık su görmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, rahatsızlık duyulacağına işaret eder.

Rüyada temiz dalgalı su görmek yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına alamet eder.

Rüyada dalgalı su görmek iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada dalgalı kirli deniz görmek canını ve malını hiçe sayacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine alamet eder.

Rüyada saçlarının dalgalı olduğunu görmek çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine alamet eder.

Rüyada dalgalı denizde gemiyle gitmek yeteneklerini geliştirmeye, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına rivayet eder.

Rüyada dalgalı deniz kenarında yürümek elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dalgalı denizi izlemek sabrını zorlayacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments