Rüyada acı çorba içmek

Rüyada acı çorba içmek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, hayatının zaferlerle dolacağına, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, çok başarılı olacağına delalet eder.

Rüyada acı çorba içmek gördüyseniz:

  • Tahammülsüzlük veya sabırsızlık nedeniyle bazı plan, iş ya da anlaşmalar bozulabilir.

Rüyada acı çorba içmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına işaret eder.

Rüyada acı bir şey içmek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine işaret eder.

Rüyada acı ilaç içmek ona yardımcı olacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına tabir olunur.

Rüyada acı su içmek dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada acı süt içmek aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, haksızlıklara da karşı geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada acı kahve içmek eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, her şeyin ters gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada acı şarap içmek hayatının düzene gireceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına yorulur.

Rüyada acı sigara içmek çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments