Rüyada cüzdan içinde altın görmek

Rüyada cüzdan içinde altın görmek adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada cüzdan içinde altın gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizin düzene girdiğini görmek sizi rahatlatabilir.

Rüyada cüzdanın içinde altın görmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, bahtının açık olacağına rivayet eder.

Rüyada cüzdan içinde altın görmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine delalet eder.

Rüyada cüzdan içinde anahtar görmek kişinin her daim iyi anılacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada cüzdanın içinde para görmek birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada cüzdan içinde para bulmak uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada cüzdanın içinde bozuk para görmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada cüzdan içinde cüzdan görmek gidilecek yönün belirleneceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına yorulur.

Rüyada cüzdan içinde kağıt para görmek kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments