Rüyada çürük kayısı görmek

Rüyada çürük kayısı görmek güçsüz ve nefessiz kalacağına, evi yoksa ev alacağına, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına delalettir.

Rüyada çürük kayısı gördüyseniz:

  • Bilinçli ya da bilinçsiz bazı hatalar yapma riskiniz var.

Rüyada çürük kayısı görmek uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çürük kayısı yemek işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada kayısı topladığını görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada kasayla kayısı görmek başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada iri kayısı görmek beklenilen takdiri alacağına, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada erik kayısı toplamak yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada kayısı ağacı budamak günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurtlanmış kayısı görmek maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments