Rüyada cuma namazına yetişmek

Rüyada cuma namazına yetişmek sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada cuma namazına yetişmek gördüyseniz:

  • Fiziksel veya duygusal durumunuzun ya da iş hayatınızın ön planda olabileceği bir sürece giriyorsunuz.

Rüyada cuma namazına yetişmek kazancında bereketin artacağına, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine rivayet eder.

Rüyada namaza yetişmek yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına işarettir.

Rüyada koşarak yetişmek kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada koşarak bir yere yetişmek tutulan yolun isabetli olacağına, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine delalettir.

Rüyada işe yetişmek için koşmak sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada trene yetişmek maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine alamet eder.

Rüyada sınava son anda yetişmek daha iyi mağazalardan giyineceğine, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada servise yetişmek dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments