Rüyada cübbeli insan görmek

Rüyada cübbeli insan görmek iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, malının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada cübbeli insan gördüyseniz:

  • Hangi seçimi yapacağınız size kaldı, kolay gelsin.

Rüyada cübbeli insan görmek adım atarken çok zorlanacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada siyah cübbeli birini görmek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, ettikleri duanın kabul olacağına delalet eder.

Rüyada yeşil cübbeli hoca görmek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz cübbe giymek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine işarettir.

Rüyada yeşil cübbeli birini görmek çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada siyah cübbeli imam görmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kahverengi cübbe görmek zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, feraha ermeye delalettir.

Rüyada birinin cübbe giydiğini görmek üzüntülü haberler alacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments