Rüyada çöken binadan kurtulmak

Rüyada çöken binadan kurtulmak çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, edilen duaların allah katında karşılığını bulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına işarettir.

Rüyada çöken binadan kurtulmak gördüyseniz:

  • Hantal, yararsız veya verimsiz yol, yöntem veya işleri geride bırakıp, daha yenilikçi, keşif özelliği taşıyan, mükemmel veya zeki methodlar kullanabilirsiniz.

Rüyada çöken binadan kurtulmak başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada yıkılan binadan kurtulmak üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada idamdan kurtulmak karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada boğulmaktan son anda kurtulmak yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada korkudan kurtulmak aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boğulmadan kurtulmak rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, kendisine olan güveninin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada suda boğulmaktan kurtulmak esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, iyi geçiminin devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada aslandan kurtulmak kazanca kavuşacağına, rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments