Rüyada alyansı takmak

Rüyada alyansı takmak birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine rivayet eder.

Rüyada alyansı takmak gördüyseniz:

  • Gerçekten başarılı olabileceğiniz durumlarda farkında olmadığınız düşmanlıklarla karşılaşıyorsunuz.

Rüyada alyans yüzüğü takmak elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına delalettir.

Rüyada alyans yüzük takmak canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına delalet eder.

Rüyada alyans takmak insanlara küsüleceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına rivayet eder.

Rüyada başkasına alyans takmak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah alyans takmak nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada parmağına alyans takmak kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kalın alyans takmak çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına alamet eder.

Rüyada altın alyans yüzük takmak neşeleneceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments