Rüyada çok sayıda kedi görmek

Rüyada çok sayıda kedi görmek alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, iyi geçim halinde kalacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına delalettir.

Rüyada çok sayıda kedi gördüyseniz:

  • Özgüveninizin düşüşü yapabileceklerinizi kısıtlayabilir, tuzaklara kapılmayın.

Rüyada çok sayıda kedi görmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına yorulur.

Rüyada çok sayıda kedi yavrusu görmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok sayıda yavru kedi görmek yeni çalışmalara girişileceğine, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına yorulur.

Rüyada çok sayıda kedi köpek görmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, kafasını toparlayamayacağına delalettir.

Rüyada çok sayıda iğne görmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine işaret eder.

Rüyada çok sayıda aslan görmek eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına rivayet eder.

Rüyada yirmi sayısı görmek düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada yedi sayısı görmek zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments