Rüyada çok kum görmek

Rüyada çok kum görmek mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, helal lokmalar yiyeceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, donanımlı kılacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada çok kum gördüyseniz:

  • Kafanızda tasarladığınız bir proje veya yeni bir fikriniz var.

Rüyada parlak kum görmek ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kumdan deniz görmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kum dağı görmek yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kum yığınları görmek önündeki engelleri aşamayacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kumlu toprak görmek sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada kumlu yol görmek şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, yolculuğa rivayet eder.

Rüyada kumda yürümek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kum taşımak sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments