Rüyada çok kelebek görmek

Rüyada çok kelebek görmek kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, anne baba duası alınacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok kelebek gördüyseniz:

  • Belli bir pozisyona veya duruşa yapışıp kalmamakta fayda var.

Rüyada tırtılın kelebeğe dönüştüğünü görmek belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına işarettir.

Rüyada kelebek yakalamaya çalışmak borcunu ödeyeceğine, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok büyük kelebek görmek özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı kelebek görmek yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kelebekli küpe görmek başarısının çoğalacağına, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kelebeğin uçtuğunu görmek malının ve parasının da artacağına, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına inanılır.

Rüyada kelebek kurdu görmek imkanlarının genişleyeceğine, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kelebek yutmak yaşanan kötü anıların silineceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments