Rüyada çok istediğin bir şeyi aldığını görmek

Rüyada çok istediğin bir şeyi aldığını görmek rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada çok istediğin bir şeyi aldığını gördüyseniz:

  • Yanlız bunu fazla ciddiye alarak ek sorumluluklar yüklenmemelisiniz.

Rüyada çok istediğin bir şeyi aldığını görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok istediği bir şeyin gerçekleştiğini görmek emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına yorulur.

Rüyada istediğin bir şeyi almak sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok istediğin bir şeyi görmek onurlu bir hayat süreceğine, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine delalet eder.

Rüyada çok istediğin bir şeye kavuşmak sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, istenmeyen olayların olacağına delalet eder.

Rüyada istediğin bir şeyin olduğunu görmek rahat edeceği bir döneme gireceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada istediği bir şeyin olduğunu görmek rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalettir.

Rüyada ölünün bir şey istediğini görmek dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments