Rüyada altını temizlemek

Rüyada altını temizlemek dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, hayatının daha kolay hale geleceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, her şeyin iyiye doğru gideceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına rivayet eder.

Rüyada altını temizlemek gördüyseniz:

  • Bir kavrama, fikre veya düşünceye şans tanımalısınız.

Rüyada altına yapmak ve temizlemek büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, hasret ve özlem gidereceğine inanılır.

Rüyada annenin altını temizlemek gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada birinin altını temizlemek yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına delalettir.

Rüyada yeni doğan bebeğin altını temizlemek sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yatağın altını temizlemek hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek çocuğun altını temizlemek çaresiz ve çözümsüz kalacağına, ana baba dualarının alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek çocuğu altını temizlemek onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine alamet eder.

Rüyada altın temizlemek prestij kazanacağına, çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments