Rüyada altını bağlamak

Rüyada altını bağlamak huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altını bağlamak gördüyseniz:

  • Değişiklik yapmaya başlamadan önce zaman istemekte fayda var.

Rüyada altını bağlamak evlerin ayrılacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine tabir olunur.

Rüyada altına bez bağlamak içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına yorulur.

Rüyada el bağlamak bilgin ve usta kişi haline geleceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak bağlamak sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına rivayet eder.

Rüyada ayakkabı bağcığını bağlamak bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başına eşarp bağlamak kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına delalet eder.

Rüyada ağaca çaput bağlamak maddi gücünün eksileceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapıya köpek bağlamak rahatının da yerine geleceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments