Rüyada altına sahip olmak

Rüyada altına sahip olmak yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine inanılır.

Rüyada altına sahip olmak gördüyseniz:

  • Herşey yoluna gireceği için çok fazla tepki vermemenizde fayda var.

Rüyada altın sahibi olmak ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın bulmak ve sahibine vermek istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine işarettir.

Rüyada altına sahip olmak parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada altın bulup sahibine vermek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına rivayet eder.

Rüyada rütbe sahibi olmak ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına işarettir.

Rüyada deveye sahip olmak bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yeni ev sahibi olmak sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, bahtının açık olacağına tabir olunur.

Rüyada aslana sahip olmak daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments