Rüyada cin kovalamak

Rüyada cin kovalamak yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, bereketli işler yapacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada cin kovalamak gördüyseniz:

  • İyilikler hayal kurmanıza sebep olurlerken kötülükler gözünüzün yılmasına neden olabilirler.

Rüyada cinin kovaladığını görmek eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına yorulur.

Rüyada cin kovalamak girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada cini kovalamak hayırlı bir eşe, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine delalet eder.

Rüyada cinlerin kovaladığını görmek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına alamet eder.

Rüyada cinleri kovalamak yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada tilki kovalamak mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, insanlara iyilik yapmaya yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birini kovalamak verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına alamet eder.

Rüyada öküzün kovaladığını görmek ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Muhsin

Bugün rüyamda, değişik bi yerdeydim otel gibi yada bi hastane veyahut okulda olabilir tam hatırlamıyorum bi cin vardı, kimse göremiyodu bir tek ben görüyodum insanların yanından geçip duvarların içinden geçiyodu bu sefer onu kovalamaya başladım bildiğim duaları ve besmele çekerek bi süre peşinden gittim bi süre sonra insanlarda farkına vardı cinin ben her dua ettiğimde cin kuduruyodu ve duvardan duvara geçiyodu