Rüyada cin insan kılığında görmek

Rüyada cin insan kılığında görmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, dostlardan zarar görüleceğine, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına alamet eder.

Rüyada cin insan kılığında gördüyseniz:

  • Gereksiz harcamalardan kaçının.

Rüyada cinleri insan kılığında görmek aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına yorulur.

Rüyada cin kılığında insan görmek ticaretinin büyüyeceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada insan kılığında cin görmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada insan kılığına girmiş cin görmek çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına rivayet eder.

Rüyada cini insan kılığında görmek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına yorulur.

Rüyada cin insan kılığında görmek tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpek kılığına girmiş cin görmek içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadın kılığında cin görmek kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
5 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Recep

Rüyamda insan kılığına girmiş iyi huylu 3 ve ya 4 tane cin gördüm.. Ben şu anda çalıştığım iş yerinde çalışıyordum onlarda bir tanesi bayan olanda gelip bize yardım ediyordu. Sonra kendimi cin gibi hissettim rüyamda çok garip Bi his.. Kadın kılığındaki cin yeni evlenmiş gibiydi.. Tabir ederseniz çok sevinirim.. Uykudan uyandığım gibi rüyanın etkisiyle bunları yazıyorum

Semih

Rüyamda bir yatakta Babaannem ve amcam olduğunu tahmin ettiğim 2 kişi yatıyordu ben ise arka odadaydım biri ziyarete geldiğini söyleyip o odaya geçti daha sonra babamın bana oraya kimse girmesin çantalarda para var demişti bende odayı kontrol amaçlı gittim ve o insan kılığındaki cinin örtünün altına girip birşeyler okuduğunu fark ettim yorganı kaldırınca elindeki Kur’an ı tersten okuduğunu fark ettim ne yapıyorsun diye çıkışınca yemin ederim bir şey yapmıyorum dedi ben de Ayetel Kürsi okumaya başlar başlamaz koşarak kaçıp gitti bu kadardı

İlhan

Selamun aleyküm hocam…
Hocam bu sabaha karşı gördüğüm bir rayaydı. rüyamda sevdiğim bir dostum vardı yanımda ve karanlık bir yerde başladı rüyam benim birkaç metre önümde yürüyordu arkadaşım ve karşımıza birden insan suretinde daha önce görmediğimiz tanımadığımız birisi çıktı direk karşımıza normal bir insandı bu kişi bize birşeyler söyledi anlayamadık ve önce arkadaşıma zarar verdi gerçekten eli ayağı kilitlendi ve yere düştü sadece bakakaldım ona ve sonrada benim üzerime doğru yürüdü bana zarar veremedi sanıyorum fakat yüz yüze geldik hem euzubesmele çekiyorum hemde ezanı duyuyordum rüyamda ve o anda uyandım ve uyandığımda hala euzubesmele çekiyordum ve ezanda okunuyordu ve ezan bitmek üzereydi…
Hocam etkilendiğim bir rüya oldu ne olabilir hocam,teşekkür ederim.