Rüyada çikolatalı kurabiye yapmak

Rüyada çikolatalı kurabiye yapmak iş ve zaman kaybına uğrayacağına, dargınların barışacağına, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, büyüleyeceğine alamet eder.

Rüyada çikolatalı kurabiye yapmak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler geleceğinizi olumlu etkileyebilir.

Rüyada çikolatalı kurabiye yapmak sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine delalet eder.

Rüyada çikolatalı kurabiye yemek rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına tabir olunur.

Rüyada çikolatalı kurabiye görmek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurabiye yapmak ve yemek iş dünyasında üne kavuşulacağına, kısmetlerin günden güne artacağına delalet etmektedir.

Rüyada elmalı kurabiye yapmak eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada tuzlu kurabiye yapmak eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tarçınlı kurabiye yapmak eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına delalet eder.

Rüyada kurabiye hamuru yapmak kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments