Rüyada çikolatalı bisküvi görmek

Rüyada çikolatalı bisküvi görmek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çikolatalı bisküvi gördüyseniz:

  • Uzlaşma sağlanması gereken konularda anlaşma şartları kafanıza yatmadıysa vazgeçebilirsiniz.

Rüyada çikolatalı bisküvi görmek aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına delalettir.

Rüyada çikolatalı bisküvi yemek her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına delalettir.

Rüyada çikolata bisküvi görmek birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına tabir olunur.

Rüyada çikolata bisküvi yemek sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına inanılır.

Rüyada lokum ve bisküvi görmek anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına alamet eder.

Rüyada lokum bisküvi görmek kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada bisküvi yedirmek iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine tabir olunur.

Rüyada kakaolu bisküvi yemek hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, malının ve parasının eksilmeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments