Rüyada çığlık atamamak

Rüyada çığlık atamamak endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine işarettir.

Rüyada çığlık atamamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmenizin beklenmesi sizi biraz sinirlendirebilir.

Rüyada çığlık atamamak parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına delalettir.

Rüyada çığlık atarak uyanmak belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına inanılır.

Rüyada çığlık atan kadın görmek bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada çığlık atan görmek birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, gelişim içine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çığlık atarak ağlamak maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına işaret eder.

Rüyada korkup çığlık atmak rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine delalet eder.

Rüyada çığlık attığını görmek işinden uzaklaşacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çığlık duymak işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments