Rüyada çeyiz çıkarmak

Rüyada çeyiz çıkarmak sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına delalet eder.

Rüyada çeyiz çıkarmak gördüyseniz:

  • Ya da çok mantıklı görünmeyen beklentileriniz söz konusu olabilir.

Rüyada sandıktan çeyiz çıkarmak zamanla daha çok para elde edeceğine, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine işaret eder.

Rüyada çeyiz çıkarmak hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada evden çeyiz çıkarmak yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına alamet eder.

Rüyada çeyiz vermek onlardan hayırsızlık göreceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada çeyiz görmek çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çeyiz dükkanı açmak sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada çeyizlik görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, elinize toplu miktarda para geçeceğine işaret eder.

Rüyada çeyiz yerleştirmek itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments